Notícies
Foto: PIJ Altafulla
29 de juny del 2016
El PIJ d’Altafulla dóna el tret de sortida al Casal d’Estiu
D’altra banda, el proper 21 de juliol organitzaran una sortida al parc aquàtic Aquòpolis
L’estiu ha arribat també al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Altafulla, i ho ha fet de la mà del Casal d’estiu. Aquest dilluns ha donat el tret de sortida amb un total de 13 participants, i es tracta d’una aposta pels més joves del municipi.

El Casal té una durada de cinc setmanes, des d’aquest dilluns fins el 29 de juliol, i les inscripcions encara romandran obertes durant aquesta setmana per un preu de 30 euros. Coté Traviesa, responsable del PIJ altafullenc, ha fet una valoració inicial molt positiva.

L’horari és de 10 del matí a una del migdia, i s’inclou un ampli ventall d’activitats, com ara sortides a la platja i a la piscina, en caiac o excursions, entre d’altres. A més, per als joves que necessitin un reforç per estudiar o fer deures de cara al setembre, es dóna la possibilitat de dur-ho a terme de 9 a 10, just abans de les activitats de lleure.

No obstant, el calendari d’activitats no es limita exclusivament al Casal. El proper 21 de juliol, gràcies al conveni de col·laboració que existeix entre Altafulla, Torredembarra, Roda de Berà i Creixell, s’organitzarà una sortida al parc aquàtic Aquòpolis per als joves de 12 (o que facin els 12 aquest 2016) a 25 anys. El termini d’inscripcions finalitza l’11 de juliol.

El cost de l’activitat és de 17’50€, transport inclòs. El total de places disponibles per municipi és de 16, i Altafulla ja suma cinc inscripcions. Traviesa espera exhaurir les places disponibles en els propers dies.
Coté Traviesa, responsable del PIJ
Coté Traviesa, responsable del PIJ
Coté Traviesa, responsable del PIJ
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla