Notícies
17 de desembre del 2014
Els Castellers d’Altafulla substitueixen la figura del segon cap de colla per les d’un cap de pinyes, de tronc, i de canalla
L’entitat serà presidida la propera temporada per Jean Segovia, sota les regnes de Pol Munté com a cap de colla
Els Castellers d’Altafulla no disposaran de la figura del segon cap de colla la propera temporada. Així ho han decidit les noves juntes tècnica i administrativa. La intenció és substituir aquest càrrec per les figures de cap de pinyes, de tronc, i de canalla, amb la voluntat de donar-los més pes i permetre un millor funcionament dels diferents grups.
El nou cap de colla dels liles, Pol Munté, ha explicat que serà ell qui marcarà els objectius i cada àrea els haurà d’assolir a la seva manera. El cap de pinyes serà Carles Terrón; el cap de tronc, Kike Fernàndez; i el cap de canalla, Àlex Cañas.

Pel que fa a la junta administrativa, també ha patit canvis. Serà presidida per Jean Segovia, a qui acompanyaran Paco Pérez a la vicepresidència, Natàlia Molinera a la secretaria, i Arturo Palavecino a la vocalia de comunicació.

La figura de Pol Munté com a cap de colla ja s’havia deixat entreveure en les últimes setmanes a Ca l’Ixart; la de Jean Segovia, en canvi, ha estat rebuda amb més sorpresa. Van ser els mateixos membres del nou equip els que el van anar a buscar perquè ocupés el càrrec. Sentim-lo.

Per la seva banda, Pol Munté ha explicat que té al costat “un gran equip amb moltes coses a aportar”, i que la seva tasca és “posar-hi ordre”. Segons ha explicat, la seva màxima aportació serà la paciència. Ha reconegut que és una tasca dura, però s’ha mostrat convençut que “si tots anem a una, la colla tirarà endavant”.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Jean Segovia, president dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla