Notícies
17 de desembre del 2014
‘La Jaula Dorada’, nova proposta del Cineclub Altafulla Link per al mes de desembre
L’entitat oferirà, a proposta de l’Ajuntament, un cicle paral·lel de projeccions durant les festes de Nadal
El Cineclub Altafulla-Link ha decidit posar el punt i final al 2014 amb la comèdia francesa ‘La Jaula Dorada’, dirigida per Rubén Alves. Una comèdia, però, amb tocs dramàtics i un rerefons que deixa entreveure les dificultats d’adaptació dels immigrants, i l’enyorança envers els seus països d’origen. Ens en fa cinc cèntims la responsable de l’entitat, Araceli Rilova.

La pel·lícula narra la història de Maria i José Ribeiro, que fa gairebé trenta anys que viuen i treballen en un elegant edifici d'un bon barri de París. Aquesta parella d'immigrants portuguesos té molt bona relació amb la gent del seu barri. El dia en què finalment se'ls presenta l'ocasió de tornar a Portugal en les millors condicions, però, ningú vol deixar que se'n vagin.
La projecció tindrà lloc aquest dijous a dos quarts de 9 del vespre al Casal La Violeta. El preu per als socis és de 3 euros, i per aquells que no ho són, de 5.

Aquesta, però, no serà l’única proposta de l’entitat per aquesta setmana. El Cineclub Altafulla-Link posarà en marxa el diumenge un cicle de projeccions que s’allargarà durant totes les festes de Nadal. La responsable, Araceli Rilova, ha explicat que es tracta d’una proposta de l’Ajuntament que neix amb la voluntat d’oferir una major oferta d’oci i lleure en aquestes dates. Ha reconegut, però, que a l’hora de programar, han tingut alguns problemes amb les distribuïdores, i alguns dels títols escollits finalment no es podran projectar.

La primera de les pel·lícules, ‘Gru, el meu dolent preferit 2’, es projectarà el diumenge 21 de desembre a les 6 de la tarda a La Violeta. La segona tindrà lloc el diumenge dia 28 a la mateixa hora. En aquesta ocasió estava previst projectar ‘Ocho apellidos vascos’. Finalment, però, s’oferirà ‘La gran família española’. La darrera de les propostes, ‘La guerra de les galàxies (1976)’, serà l’1 de gener.
Araceli Rilova, responsable del cineclub
Araceli Rilova, responsable del cineclub
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla