Notícies
18 de desembre del 2014
Fèlix Alonso confia que abans de l'estiu es trobarà una solució als problemes de mobilitat de la carretera N-340 fins al Vendrell
El Congrés, però, ha rebutjat la proposta de CIU d’alliberar el peatge de l’AP-7 en els trams amb més congestió
La Comissió de Foment del Congrés dels Diputats ha rebutjat aquest dimecres, amb l'únic vot en contra del PP, la Proposició no de Llei del Grup Parlamentari Català (CiU) en què es demanava alliberar el peatge de l'autopista AP-7 des d'Altafulla fins a Vilafranca del Penedès i des d'Alcanar fins a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, mentre la futura autovia A-7 no estigui construïda en aquests trams. Així mateix, es reclamava al govern central que impulsés un nou enllaç de la futura autovia A-7 amb l'AP-7 a l'altura de la Mora-Tamarit, per descongestionar la N-340 en el tram on finalitza l'autovia gratuïta i evitar així els constants col·lapses que es produeixen a la sortida de Torredembarra.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, confia que abans de l'estiu es trobarà una solució als problemes de mobilitat del vial. En declaracions a Catalunya Ràdio, el batlle ha explicat que és molta la “pressió” que es fa des del territori, i que el ministeri es mostra “receptiu”.

Aquesta mateixa setmana s’ha produït un accident entre Tarragona i Altafulla amb un mort i dos ferits greus. El segon accident en menys de quatre dies en aquest punt negre de la xarxa viària de Tarragona. Des del 2013, entre el tram entre Altafulla i El Vendrell s’han registrat 80 accidents mortals.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla