Notícies
22 de setembre del 2016
El programa ‘Créixer en Família’ s’amplia a la franja d’edat d’entre 6 i 12 anys
Les sessions donaran el tret de sortida el 20 d’octubre i s’allargaran fins el 24 de novembre. S’impartiran de 15h 17h a l’Era de l’Esteve
L’Ajuntament d’Altafulla torna a adherir-se al programa ‘Créixer en Família’, que impulsa la Secretaria de Família de la Generalitat de Catalunya. La regidoria d’Educació va començar a apostar per aquest programa al març del 2015. Una primera edició que va anar dirigida als pares amb fills d’entre 0 i 3 anys. Donat l’èxit d’aquesta primera convocatòria, el passat mes de gener el consistori va decidir sumar-se a la franja que va dels 3 als 6 anys; i ara, ho farà a la dels 6 als 12 anys. Les sessions s’iniciaran el proper 20 d’octubre, i s’allargaran fins el 24 de novembre.

Es tracta de sis sessions de dues hores al voltant de temàtiques i conceptes com ara l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, les estratègies educatives, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, i el paper educatiu de l'escola i la família extensa, entre d’altres. S’impartiran de 3 a 5 de la tarda a l’Era de l’Esteve.

Les persones interessades en participar-hi han de posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del telèfon 977 65 00 08, o del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org.

L’objectiu d’aquest programa formatiu és orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l'objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors. En aquesta línia, ofereix cicles de tallers, que pretenen ser espais d'intercanvi d'experiències entre pares amb fills d'edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb per què educar, què fer i com fer-ho.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades