Notícies
22 de setembre del 2016
El Cineclub Altafulla-Link enceta la nova temporada amb la comèdia negra ‘La fiesta de despedida’
L’entitat té enguany la voluntat d’obrir-se a nous sectors, dedicant especial atenció al públic jove
El Cineclub Altafulla-Link d’Altafulla posa en marxa la nova temporada aquest divendres. L’entitat ha triat la pel·lícula ‘La Fiesta de Despedida’ per encetar el nou curs que, segons un dels responsables de l’entitat, Jose Manuel Ruiz, es presenta “molt interessant”. La voluntat, enguany, és “obrir-se a nous sectors, dedicant especial atenció al públic jove”. Es manté, però, l’oferta de produccions que es mouen fora del circuit comercial habitual amb un clar contingut social.

És el cas del film que es projectarà aquest divendres a dos quarts de 9 del vespre al casal La Violeta. ‘La Fiesta de Despedida’, amb direcció i guió de Tal Granit i Sharon Maymon, és “una comèdia negra que vol fer reflexionar l’espectador sobre el sentit de la vida”.

La història transcorre en una residència d’avis de Jerusalem, on un grup d’amics construeix una màquina per practicar l’eutanàsia amb la intenció d’ajudar un malalt terminal. Quan corren els rumors sobre la seva existència dins del centre, altres residents els demanaran ajuda. Una situació que els plantejarà dilemes emocionals, alhora que viuran una aventura esbojarrada.

Una representació del Cineclub Altafulla-Link ha assistit aquesta setmana al Festival de Cinema de Sant Sebastià. Una de les participants, Araceli Rilova, ha qualificat l’experiència de “molt positiva”, i ha explicat que “hem trobat coses molt interessants per projectar al poble i que seran molt ben rebudes”.

Un intensiu de quatre dies de cinema que de ben segur els ha servit per prendre nota i inspirar-se per la nova temporada de projeccions.
Jose Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub
Jose Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub
Araceli Rilova, una dels responsables del Cineclub
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades