Notícies
22 de setembre del 2016
Altafulla acollirà el V Torneig d’Scrabble el proper diumenge 2 d’octubre
A hores d’ara ja hi ha 34 jugadors inscrits de Catalunya i del País Valencià
El Torneig d’Scrabble d’Altafulla celebra aquest 2016 el seu cinquè aniversari. La competició ja té data, i se celebrarà el proper diumenge 2 d’octubre. L’organització va a càrrec de l’entitat Link Enllaç Social, que dos cops al mes es reuneix per fer partides i compartir bones estones entre els seus membres. També hi col·labora l’Ajuntament d’Altafulla.

L’edició de l’any passat va acollir una trentena de persones, una xifra molt similar a la que s’espera assolir enguany. De fet, a hores d’ara ja hi ha 34 jugadors inscrits de Catalunya i del País Valencià. La jornada se celebrarà a partir de les 10 del matí al Centre d’Entitats, i culminarà amb un dinar al restaurant La Torreta.

Una de les responsables de l’organització, Àngels Ribé, ha explicat que a nivell organitzatiu està tot pràcticament lligat, i que els guardons ja estan demanats a dues artesanes. Hi haurà premis per joc pels guanyadors, un premi pel millor debutant, i un premi pel millor sub-1800. Els trofeus són bruixes de ceràmica. Tots els participants rebran també una barqueta d’imant de nevera.

L'Scrabble és un joc de taula lingüístic. L'objectiu és acumular la màxima puntuació possible formant paraules en una graella de 15×15 caselles, algunes d'elles bonificades, fent servir fitxes individuals que s'agafen aleatòriament d'un saquet o bossa. Des de l’entitat, el defineixen com una “eina d’enriquiment, de gimnàstica mental, i d’aprenentatge continuat”.

El passat mes de maig, el municipi va acollir el XVIII Campionat d’Espanya d’Scrabble. Una cita que Link Enllaç Social va rebre com un premi als seus esforços i a la seva dedicació.

Les persones interessades en prendre-hi part i que encara no s’hi hagin inscrit, poden apuntar-s’hi mitjançant el correu electrònic link.altafulla@gmail.com, o a través del telèfon 666 21 77 21. El preu per participar-hi és de 10 euros per persona.
Àngels Ribé, membre del Club d'Scrabble d'Altafulla
Àngels Ribé, membre del Club d'Scrabble d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla