Notícies
22 de setembre del 2016
La tardor comença amb poques variacions al Baix Gaià
Les temperatures màximes se situen en els 25,5ºC, mentre que les mínimes freguen els 15ºC
L'estació astronòmica de la tardor arriba aquest dijous a les 16 hores i 21 minuts. La nova estació tindrà una durada de 89 dies i 20 hores, i acabarà el 21 de desembre amb l'arribada de l'hivern.

Durant aquest període el sol sortirà més tard i es pondrà abans, a raó d'uns 3 minuts al dia. És precisament per aquest motiu que l'últim cap de setmana d'octubre haurem d'adaptar els rellotges a l'horari d'hivern.

La tardor al Baix Gaià comença, de moment, amb pocs canvis respecte les darrers setmanes. Segons dades de l’Observador Meteorològic Tamarit-Hort de la Sínia, les temperatures màximes se situen en els 25,5ºC, mentre que les mínimes freguen els 15ºC. Tot indica, doncs, que el temps a la Costa Daurada es presentarà sense grans alteracions. Això sí, amb temperatures encara força elevades.

La primera quinzena es presenta amb temps variable sense cap gran anticicló que estanqui el sol durant setmanes; més aviat al contrari, amb dies amb forta presència de sol, però que es van ennuvolant cap al tard, inclús amb precipitacions. Les temperatures podrien rondar els 30ºC fins a finals del mes d’octubre al més pur estil estiuenc.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com