Notícies
23 de setembre del 2016
La Bicicletada Popular i la Caminada Saludable Nocturna tanquen la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura d’Altafulla aquest dissabte
La setmana vinent, la regidoria de Medi Ambient donarà a conèixer les classes guanyadores de la iniciativa ‘A peu al cole’
Altafulla reprèn aquest cap de setmana el programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.
El dissabte a partir de les 10 del matí davant del Castell se celebrarà la ja tradicional Bicicletada Popular. Una pedalada en família d’una hora aproximada de durada que transcorrerà pels camins del municipi, i culminarà amb un petit pica-pica. L’activitat, impulsada per l’Ajuntament d’Altafulla, compta amb la col·laboració de la Penya Ciclista.

El mateix dissabte, a les 8 del vespre també davant del Castell, tindrà lloc la Caminada Saludable Nocturna pels camins de Sant Antoni. En aquest cas, la iniciativa compta amb el suport dels Atletes d’Altafulla.

La regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, tot i reconèixer que “enguany s’ha reduït el nombre d’activitats, ha explicat que aquelles que tenen una major resposta per part de la ciutadania es mantenen”.

Al llarg de la Setmana de la Mobilitat, també s’han celebrat al municipi la Cursa de Transports, i diferents sortides de les escoles amb la Policia Local. Enguany els alumnes també han tornat a participar en la iniciativa ‘A peu al cole’. La classe guanyadora de cadascun dels centres es coneixerà la setmana vinent, i rebrà un diploma de reconeixement. Per desenvolupar correctament l’activitat, el consistori ha marcat amb petjades verdes els itineraris més segurs.

Ja fa molts anys que el municipi s’adhereix a la iniciativa, fins ara a nivell català, i des d’aquest 2016 dins d’un àmbit europeu. Sota el lema ‘Mobilitat intel·ligent. Economia potent’, l’objectiu d’aquesta setmana és aportar un granet de sorra en les polítiques de preservació del medi ambient a través de la conscienciació ciutadana. Fer un ús més racional del cotxe o substituir-lo per altres sistemes de transport alternatiu en són alguns exemples.
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla