Notícies
23 de setembre del 2016
L’Ajuntament d’Altafulla i l’Hort de la Sínia ofereixen una nova edició de l’Hort Ecològic Familiar
El taller es desenvoluparà del 14 d’octubre al 16 de desembre, tots els divendres de 10h a 12h
L’Ajuntament d’Altafulla i l’Hort de la Sínia tornen a treballar plegats en una nova edició de l’Hort Ecològic Familiar. El projecte es va posar en marxa ara fa un any amb la voluntat de donar les eines necessàries a aquelles persones del municipi que volen introduir-se en el món de l’hort d’autoconsum.

Serà Joan Vives, un dels responsables de l’Hort de la Sínia, l’encarregat d’impartir el nou taller, que pretén “acabar de consolidar i complementar el projecte d’Hort Social”. La seva intenció és que “els assistents puguin portar a nivell pràctic tots els coneixements que es van explicant sobre l’hort de tardor-hivern”.

Més enllà d’aquesta voluntat formativa, un altre dels objectius és que “els participants continuïn posteriorment com a voluntaris”. El projecte també inclou una vessant solidària ja que la intenció és “destinar de nou part de la producció a Càritas Altafulla”.

A hores d’ara hi ha inscrites sis persones, a l’espera de rebre més sol·licituds. Les places es limiten a un màxim de quinze.

Les persones interessades poden rebre més informació del projecte i realitzar les seves inscripcions de forma presencial a l’Ajuntament d’Altafulla, per telèfon al 977 65 00 08, o mitjançant correu electrònic a mriambau@altafulla.altanet.org.

El taller es desenvoluparà del 14 d’octubre al 16 de desembre, tots els divendres de 10 del matí a 12 del migdia al Centre d’Educació Ambiental Hort de la Sínia.
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla