Notícies
Foto: Anna F.
23 de setembre del 2016
Altafulla Ràdio retransmet en directe la primera jornada del XXVI Concurs de Castells
L’actuació tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 10h a la plaça del Castell de Torredembarra, i hi prendran part 13 colles
La primera jornada del XXVI Concurs de Castells es podrà seguir en directe aquest diumenge 25 de setembre a partir de les 10 del matí des d’Altafulla Ràdio. Una retransmissió que serà possible gràcies a la coproducció de La Xarxa i TAC12, amb la veu de Carles Cortés, Anna Vallhonesta i Francesc Domènech.

A la plaça del Castell de Torredembarra s'aplegaran 13 colles de la gamma de 7, que posaran a prova el seu estat de forma. Són els Castellers de Badalona, els Castellers de Cerdanyola, els Castellers d'Esparreguera, els Castellers de Sant Vicenç dels Horts, els Castellers de Caldes de Montbui, els Salats de Súria, els Matossers de Molins de Rei, la Colla Castellera de Figueres, els Minyons de l'Arboç, els Xiquets de Vila-seca, els Castellers de Castelldefels, els Castellers del Riberal, i els amfitrions, els Nois de la Torre.

Durant els tres dies del concurs -aquest diumenge des de Torredembarra i el cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre des de la Tarraco Arena Plaça de Tarragona- hi participaran un total de 45 colles, la xifra més alta de la història del certamen.

El dissabte 1 d'octubre n'hi actuaran 20; i en l'última jornada, la del diumenge 2 d'octubre, sortiran a plaça 12 colles.

Aquest diumenge a Torredembarra, el Pavelló Sant Jordi s’incorpora per primera vegada com a escenari alternatiu de la diada en cas de pluja.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla