Notícies
26 de setembre del 2016
Protecció Civil tanca l’alerta de l’Inuncat sense incidències importants
Segons dades de l’Observador Meteorològic Tamarit-Hort de la Sínia, la pluja registrada a Altafulla ha estat de 6,7 litres per metre quadrat
Protecció Civil de la Generalitat ha donat per finalitzada l’alerta del pla Inuncat sense incidències importants, un cop superat l’episodi de pluges d’aquest cap de setmana. Al Baix Gaià, la pluja ha arribat la nit d’aquest diumenge, amb acumulacions importants a Torredembarra, on s’han registrat 24 litres per metre quadrat en només mitja hora.

A Altafulla, la precipitació no ha estat tan notable. Segons dades de l’Observador Meteorològic Tamarit-Hort de la Sínia, la pluja registrada al municipi en les darreres 24 hores ha estat de 6,7 litres per metre quadrat.

Pel que fa a temperatures, les màximes es mantenen al voltant dels 25ºC, mentre que les mínimes sí que han patit un lleuger descens i se situen ara en els 13ºC.

Les quantitats més destacades al territori català han estat els 41,7 litres per metre quadrat en només mitja hora a Darnius (Alt Empordà), seguit dels 30 de La Llacuna (Anoia), i els 28 litres de Caldes de Montbui (Vallès Oriental).
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla