Notícies
30 de setembre del 2016
L’Ajuntament d’Altafulla homenatja Josep Lluís Pagès i Catalina Muñoz
L’escola compleix enguany 25 anys, i l’Institut celebra el seu 10è aniversari. Els centres i el consistori ja treballen en el programa commemoratiu
L’àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla va retre homenatge la setmana passada a l’exdirector de l’escola La Portalada, Josep Lluís Pagès, i a l’exdirectora de l’Institut, Catalina Muñoz. Un acte de comiat i d’agraïment que va tenir lloc a la Sala de Plens del consistori, i en què hi van prendre part el regidor d’Educació, Xavier Rofas, els equips directius d’ambdós centres, els consells escolars, les AMPA, i els dos homenatjats. N’ha parlat el regidor.

Més enllà d’aquests canvis en les direccions, els dos centres educatius estan de celebració aquest 2016. L’escola La Portalada compleix enguany 25 anys, i l’Institut celebra el seu 10è aniversari. Unes fites que el regidor d’Educació, Xavier Rofas, ha titllat d’ “històriques”, i a les quals s’hi sumarà l’Ajuntament. De fet, el consistori ja s’ha reunit amb els respectius equips directius per començar a confeccionar els programes commemoratius. Està previst que els diferents actes de celebració es concretin en les properes setmanes.

La direcció de l’escola La Portalada ha passat a mans de Cristina González, mentre que el relleu en la direcció de l’Institut l’ha agafat José Ramón García.
Xavier Rofas, regidor d'Educació
Xavier Rofas, regidor d'Educació
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla