Notícies
03 d'octubre del 2016
La classe de 5è B de La Portalada, i la classe de 6è del Roquissar, guanyadores de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
L’Ajuntament ha lliurat aquest dilluns al matí els diplomes als alumnes vencedors de la iniciativa ‘A peu al cole’
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, han lliurat aquest dilluns al matí els diplomes de la iniciativa ‘A peu al cole’. Un projecte inclòs dins del programa de la Mobilitat Sostenible i Segura, que pretén promoure entre els infants fer un ús més racional del cotxe o substituir-lo per altres sistemes de transport alternatiu. L’edil de Medi Ambient ha reconegut que “tot i que costa canviar els hàbits, a poc a poc es van obtenint resultats”.

Aquella classe que acumula un major nombre de nens que han arribat a l’escola caminant, en bicicleta, o patinet, es premia amb un ‘semàfor verd’. Enguany a l’escola La Portalada ha estat la classe de 5èB; mentre que a l’escola El Roquissar, la guanyadora ha estat la classe de 6è. Una “sorpresa”, segons ha explicat la regidora, ja que “fins ara sempre guanyaven els alumnes més petits”.
Més enllà de rebre aquest diploma “tan preuat”, també s’han obsequiat els estudiants amb diferents regals.

El programa es va desenvolupar del 19 al 25 de setembre, i, més enllà d’aquesta iniciativa, també va oferir una ‘Cursa de Transports’, una ‘Bicicletada Popular’, una ‘Caminada Saludable’, i diverses sortides dels centres educatius amb la Policia Local.

Aquest ha estat el sisè any consecutiu que hi pren part l’Ajuntament d’Altafulla. La voluntat és aconseguir una major conscienciació social de la ciutadania envers la necessitat d’una nova mobilitat urbana. Per primera vegada, la iniciativa s’ha inclòs a Catalunya dins de l’àmbit europeu.
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla