Notícies
Foto: Concurs de Castells
03 d'octubre del 2016
Els Castellers de Vilafranca guanyen el Concurs de Castells per vuitena vegada consecutiva
La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha tornat a intentar l’inèdit 3 de 9 sense folre, però ha acabat cedint amb els dosos col·locats
Els Castellers de Vilafranca s’han adjudicat el XXVI Concurs de Castells a la Tàrraco Arena Plaça després d’haver signat la millor actuació de la història dels castells. Els Verds han descarregat el 3 de 10 amb folre i manilles i el 4 de 10 amb folre i manilles i han carregat la torre de 8 sense folre.

En cinquena ronda, els Verds han deixat el Concurs en mans de la Colla Vella dels Xiquets de Valls que, si hagués completat l’inèdit 3 de 9 sense folre, s’hagués alçat amb el trofeu de l’espectacle casteller més gran del món. Els de la camisa rosada, però, no han pogut carregar la construcció més puntuada del Concurs, ja que el castell ha acabat cedint amb els dosos col·locats.

Després d’un final d’infart, la Vella de Valls ha quedat finalment en tercera posició per darrere de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Un total de 25.000 persones, entre públic, castellers i personal de servei, han passat aquest cap de setmana per les dues jornades principals del XXVI Concurs de Castells.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla