Notícies
14 d'octubre del 2016
Josep Lluís Carod-Rovira ofereix la conferència ‘Experiències internacionals d’autodeterminació i el cas català’ a Altafulla
El col·loqui, que tindrà lloc aquest divendres a les 19:30h al Centre d’Estudis, s’emmarca dins del cicle de conferències de tardor
El Centre d’Estudis d’Altafulla reprèn aquest divendres el cicle de conferències de tardor. Una iniciativa que ha impulsat durant els darrers anys, i per la qual hi torna a apostar en el 40è aniversari de l’entitat. El periodista Antoni Batista va ser l’encarregat de donar el tret de sortida el passat dissabte amb un col·loqui sobre el País Basc.

El conferenciant d’aquesta setmana és Josep Lluís Carod-Rovira, exvicepresident de la Generalitat de Catalunya. Va ser el mateix president del Centre d’Estudis, Lluís Brullas, qui li va demanar la seva participació abans de l’estiu “en un moment d’efervescència nacionalista com l’actual”. La xerrada, sota el títol ‘Experiències internacionals d’autodeterminació i el cas català’, tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de 8 de la tarda al local del Centre d’Estudis. Josep Lluís Carod-Rovira va col·laborar l’any 78 al segon volum de la publicació ‘Estudis Altafullencs’.

Altres activitats que culminaran aquest 2016 el 40è aniversari de l’entitat seran una sortida a Saragossa els propers 21 i 22 d’octubre; i una segona sortida a un poble de la comarca, encara per confirmar.

L’any culminarà amb la presentació del primer volum de la ‘Història d’Altafulla’. El segon i el tercer ja estan publicats, i abans de Nadal veurà la llum aquesta nova edició, dedicada a la ‘Prehistòria antiga i medieval’.
Lluís Brullas, president del Centre d'Estudis d'Altafulla
Lluís Brullas, president del Centre d'Estudis d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla