Notícies
Foto: Jean Segovia
14 d'octubre del 2016
Els Castellers d’Altafulla encaren la recta final de la temporada abans de Sant Martí
Els liles actuen diumenge a les 12h al Parc dels Pescadors de Cambrils, acompanyats dels Torraires de Montblanc i dels Xiquets de Cambrils
Els Castellers d’Altafulla encaren la recta final de la temporada. La darrera cita la van tenir a mitjans del mes de setembre a Vilafranca del Penedès, i, després d’unes setmanes sense actuacions, reprenen el calendari aquest cap de setmana. El diumenge a les 12 del migdia actuen al Parc dels Pescadors de Cambrils, acompanyats dels Torraires de Montblanc i dels Xiquets de Cambrils.

La colla ha fet assaig especial aquest dimecres 12 d’octubre amb la mirada posada al pilar aixecat per sota. Aquest divendres a les 9 del vespre tenen una nova convocatòria. Un assaig de vital importància per acabar de perfilar l’actuació d’aquest diumenge. A la Fira del Vi de Cambrils, només els val sortir de plaça, com a mínim, amb dos castells de 7.

Una altra diada prevista abans de Sant Martí, és la del 22 d’octubre a Reus. Els plats forts no seran fins el 6 de novembre per Festa Major, i fins l’11 de novembre amb el tradicional Pilar per les Escales. La fita que es marquen els liles són els castells amb agulla i el 5d7.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla