Notícies
14 d'octubre del 2016
El Grup de Diables d’Altafulla estrena pàgina web en el seu 30è aniversari
La colla ja ha obert les inscripcions de la XIII Baixada de Trastos, que se celebrarà el 27 de novembre a les 11h des de l’Ermita de Sant Antoni
A falta de menys d’un mes per a la celebració de la Festa Major de Sant Martí i coincidint amb el 30è aniversari de l’entitat, el Grup de Diables d’Altafulla estrena pàgina web. El nou portal ja està disponible a diablesaltafulla.com. S’hi pot trobar informació del grup, agenda d’actuacions, i marxandatge, entre altres informacions que giren entorn de la colla.

N’és un exemple la Baixada de Trastos. La colla ja ha obert el període d’inscripcions per participar el proper 27 de novembre en la XIII edició del certamen. La cursa s’iniciarà a les 11 del matí a l’Ermita de Sant Antoni. Les persones interessades en prendre-hi part poden introduir les seves dades a través de l’apartat d’inscripcions del nou portal web. També poden posar-se en contacte amb l’entitat mitjançant el correu electrònic diables@diablesaltafulla.com.

El Grup de Diables d’Altafulla és una de les entitats més actives del teixit associatiu del municipi, especialment per Sant Martí, quan, a banda de la Baixada de Trastos, també organitzen el joc del quinto, els versots, i col·laboren en moltes altres activitats. Enguany, però, coincidint amb la celebració del seu 30è aniversari, han estat presents en molts actes com ara cercaviles, correfocs, correbars, l’empalmada, la processó de Sant Antoni, o en els versots dels Diables Petits. De fet, per la Festa Major Petita, fins i tot van ser el motiu del programa d’actes que va editar l’Ajuntament d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla