Notícies
14 d'octubre del 2016
Torredembarra celebra la 7a Fira de la Cervesa Artesana aquest cap de setmana
El tast anirà acompanyat d’un programa d’activitats complementàries de cultura i oci
Estraperlo, Clandestines, Surfera, Espina de Ferro, Rústica bufona, lo Vilot, Bripau, L’Ò, Feelen, Cerberus, la Nou, són algunes de les cerveses artesanes que es podran degustar aquest cap de setmana a Torredembarra. La plaça del Castell del municipi celebra des d’aquest divendres i fins dissabte la 7a Fira de la Cervesa Artesana. Una edició que enguany acollirà productors del Baix Gaià i del Tarragonès, però també de la Conca de Barberà, el Segrià, l’Alt Penedès, el Bages, l’Alt Camp, l’Anoia i l’Aragó.

Es tracta d’una iniciativa promoguda des de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, amb la col·laboració tècnica d’Estraperlo, la cervesa artesana de Torredembarra.

El tast anirà acompanyat d’un programa d’activitats complementàries per donar a conèixer la cultura de la cervesa i esdevenir una bona proposta d’oci per a totes les edats. Els visitants gaudiran de parades de gastronomia, xerrades, música en viu, tasts, jocs per a infants, dj’s i d’una trobada d’escúters clàssics.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla