Notícies
23 de novembre del 2016
Un col·loqui sobre la Vil·la romana dels Munts posa el punt i final al cicle de conferències de tardor del Centre d’Estudis d’Altafulla
La xerrada tindrà lloc aquest dijous a les 19:30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament, i anirà a càrrec de Salvador Codina
El Centre d’Estudis d’Altafulla posa el punt i final aquest dijous al cicle de conferències de tardor. L’encarregada de tancar l’edició d’enguany serà, a partir de dos quarts de 8 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament, la xerrada ‘Espais de la Vil·la romana dels Munts’. El col·loqui anirà a càrrec de Salvador Codina, arquitecte i soci del centre.

L’entitat ja ha acollit aquests mesos d’octubre i novembre una conferència sobre el País Basc a càrrec d’Antoni Batista, un col·loqui sobre experiències d’autodeterminació de la mà de Josep Lluís Carod-Rovira, una xerrada sobre llops, linx, i ossos, amb el naturalista José Carlos de la Fuente Fernández, i un debat entorn del riu Gaià de la mà de l’Associació Terres del Gaià.
Unes propostes que, segons explica el president de l’entitat, Lluís Brullas, ja s’ha convertit en tot un clàssic a l’agenda del centre cada tardor.

El Centre d’Estudis d’Altafulla compleix 40 anys de trajectòria aquest 2016, i, més enllà d’aquest cicle de conferències, són moltes les activitats que ha organitzat al llarg de l’any. De fet, encara en queden de pendents ja que la celebració s’allargarà fins el 10 de gener del 2017, data oficial del seu reconeixement com a entitat jurídica.

Abans de Nadal, ja hi ha prevista la presentació del primer volum de la ‘Història d’Altafulla’, dedicat a la ‘Prehistòria antiga i medieval’. El segon i el tercer ja estan publicats.
Lluís Brullas, president del Centre d'Estudis d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades