Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
25 de novembre del 2016
Una vintena de voluntaris col·laboren en la vuitena edició del Gran Recapte a Altafulla
Els supermercats Caprabo i Mercadona cedeixen les seves instal·lacions aquest divendres i dissabte per desenvolupar la campanya
Càritas Altafulla s’ha instal•lat aquest divendres als supermercats Caprabo i Mercadona en el que esdevindrà fins aquest dissabte la vuitena edició del Gran Recapte. Una iniciativa impulsada pels Bancs dels Aliments de Catalunya, i que al municipi gestiona l’entitat solidària.

Durant aquestes dues jornades, les superfícies comercials cedeixen les seves instal·lacions per desenvolupar la campanya, que enguany arriba sota el lema ‘La màgia la poses tu!’.

Arreu del territori català es mobilitzaran 27.000 voluntaris que cobriran els 2.500 punts que s’han habilitat a mercats i supermercats. A hores d’ara tot l’esforç se centra en coordinar a aquests col·laboradors, que a Altafulla s’eleven a una vintena. Al municipi, les tasques més feixugues arribaran el dilluns quan s’hagin de classificar i emmagatzemar els aliments recollits.

Des de Càritas fan una crida a la ciutadania perquè faci donacions dins de les seves possibilitats. Expliquen, però, que “enguany no demanem cap producte en concret ja que la situació és delicada i necessitem de tot”. Tot i això, els aliments bàsics i més necessaris continuen sent la llet, l’oli, els llegums cuits, la tonyina, els aliments infantils, i les conserves de carn i peix.

Des de l’entitat es mostren optimistes i esperen poder superar o, com a mínim, igualar, els 4.000 quilos de la passada edició.

Enguany, Altafulla i Torredembarra tornen a treballar de manera conjunta, i els aliments que es recullin durant la jornada d’aquest divendres a Mercadona es destinaran a Càritas Torredembarra. La resta es quedarà a Altafulla.
Carme Vives i Pilar Murua, responsables de Càritas Altafulla
Carme Vives i Pilar Murua, responsables de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades