Notícies
25 de novembre del 2016
El Cineclub Altafulla-Link fa un primer tast del Festival REC de Tarragona aquest dissabte
El Casal La Violeta acollirà a partir de les 20h la projecció de la pel·lícula ‘Margarita with a straw’
El Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC 2016 ja escalfa motors. La mostra se celebrarà del 30 de novembre al 6 de desembre, però abans l’organització oferirà un primer tast a la ciutat i a altres punts del nostre territori.

Com en altres edicions, el festival es traslladarà al llarg d’aquesta setmana a diferents poblacions de la comarca. Una de les novetats d’enguany dins d’aquest circuit és la inclusió d’Altafulla al programa. Els responsables del REC van proposar al Cineclub Altafulla-Link prendre part en el projecte, i així serà. El festival començarà a obrir boca aquest dissabte a partir de les 8 del vespre al Casal La Violeta amb el film ‘Margarita with a straw’. Una pel·lícula índia, d'esperit positiu, on una noia romàntica, rebel i somniadora, intenta que la seva discapacitat no sigui una barrera per aconseguir allò que vol. La protagonista, Laila Kapoor, comença un viatge de descobriment personal, emocional i sexual, que la portarà a trencar amb ella mateixa i amb el seu entorn.

Segons ha explicat el responsable del cineclub, Jose Manuel Ruiz, la pel·lícula planteja la dificultat de viure amb capacitats diferents sense traumes i amb la voluntat d’arribar a tots els públics. Altafulla-Link aprofita la projecció per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 de desembre. El circuit també fa parada enguany a Vilanova i la Geltrú amb la pel·lícula ‘In the crosswind’, i a Valls amb la projecció ‘The Tribe’.

Més enllà de cercar la complicitat amb el territori, els espectadors que aquest dissabte no es perdin la cita a Altafulla tindran la possibilitat d’adquirir entrades a preus més assequibles per les sessions oficials del REC. Els assistents també entraran al sorteig d’un abonament per gaudir del festival a Tarragona.

Paral·lelament, abans que el festival arrenqui de forma oficial el proper 30 de novembre, la ciutadania també podrà gaudir de tres projeccions a l’Antiga Audiència.
Jose Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub
Jose Manuel Ruiz, un dels responsables del Cineclub
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades