Notícies
25 de novembre del 2016
Els Diables d’Altafulla culminen el seu 30è aniversari amb la celebració de la Baixada de Trastos
La tretzena edició de la iniciativa tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 11h des de l’ermita de Sant Antoni fins a la plaça Martí Royo
La Baixada de Trastos d’Altafulla posarà el punt i final aquest diumenge a l’agenda del mes de novembre. Enguany la iniciativa celebra la seva tretzena edició, i ho fa amb un atrevit recorregut que va des de l’ermita de Sant Antoni fins a la plaça Martí Royo. Si l’any passat el circuit ja s’allargava uns metres, en aquesta ocasió el Grup de Diables encara ha volgut fer un pas més enllà, segons el president, Àlex Cañas, “a proposta dels participants”.

El circuit s’iniciarà a les 11 del matí a Sant Antoni, i baixarà pel camí de l’Ermita, pel Comunidor i pel Coll de Creus, per acabar al carrer Margalló. La darrera baixada finalitzarà a la plaça Martí Royo. Seran pràcticament una trentena els trastos que hi prenguin part en aquesta nova edició, repartits en les categories General, Individual, i Júnior.

Aquest clàssic en l’agenda dels Diables d’Altafulla servirà per tancar la temporada i per “posar el colofó a l’any de celebració del 30è aniversari”.

El Grup de Diables d’Altafulla és una de les entitats més actives del teixit associatiu del municipi, especialment per Sant Martí, quan, a banda de la Baixada de Trastos, també han organitzat el joc del quinto, els versots, els correfocs, i han col·laborat en moltes altres activitats.

Una de les fites especials d’aquest 2016, coincidint amb aquests 30 anys de trajectòria, ha estat la presentació del nou portal web diablesaltafulla.com.
Àlex Cañas, president dels Diables d'Altafulla
Àlex Cañas, president dels Diables d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades