Notícies
Trens Dignes
28 de novembre del 2016
La plataforma Trens Dignes carrega contra Renfe per la "desinformació" sobre la incidència de diumenge
Montse Castellà afirma que els passatgers coneixen la problemàtica abans per la premsa i les xarxes socials, que no pas per Renfe o Adif
La plataforma Trens Dignes ha lamentat la situació viscuda aquest diumenge a les línies de la costa, on s'ha interromput la circulació durant cinc hores entre Salou i l'Ametlla de Mar per la caiguda d'un llamp a la catenària entre Mont-roig i l'Hospitalet de l'Infant.

Per la portaveu, Montse Castellà, Adif ha d'invertir perquè la infraestructura pugui suportar "situacions d'estrès", especialment en un tram de via única, que agreuja les incidències. La plataforma ha apuntat que, amb tot, la situació viscuda aquest diumenge és "un extra" sumat als "retards crònics".

D'altra banda, Trens Dignes també ha carregat contra Renfe per la desinformació, ja que segons la plataforma no s'ha informat de la situació als usuaris. Castellà afirma que els passatgers saben abans de la problemàtica per la premsa o les xarxes socials que no per Renfe o Adif. A més, segons la portaveu de Trens Dignes, la desinformació no ha estat només en el primer tren afectat a mitjan trajecte entre Barcelona i Tortosa, sinó que ha continuat durant tot el matí.

Amb tot, Trens Dignes ha recordat que la incidència d'aquest diumenge -que se suma a la de dijous- no està fora de la normalitat. D'altra banda, Castellà ha qüestionat la credibilitat d'Adif i Renfe sobre si el motiu de la incidència ha estat un llamp o no: "dóna a pensar que no sempre diuen allò que està passant i el fet climatològic els exonera de pagar el retorn del bitllet", ha manifestat.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades