Notícies
28 de novembre del 2016
Caritas Altafulla fa una valoració positiva del Gran Recapte d’Aliments
Creuen que es podrà arribar a la xifra dels 4.000 quilos recollits l’any passat
Tot i que encara no hi ha xifres oficials encara, Caritas Altafulla, l’entitat que gestiona el Gran Recapte d’Aliments al municipi, ha fet aquest matí una valoració positiva de la campanya d’aquest any que va començar divendres i va tancar dissabte als supermercats de Caprabo i Mercadona. Pilar Murúa, una de les responsables de Caritas Altafulla, ha explicat que estan satisfets quant al desenvolupament de la campanya, tot i que la sensació que tenen és que hi hagin participat menys persones que l’any passat.

Els voluntaris i les voluntàries de Caritas Altafulla han estat aquest matí classificant i emmagatzemant, amb el suport de la Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla, tots els aliments recollits en aquestes dues jornades. Pilar Murúa ha explicat que esperen que s’arribi a la xifra de l’any passat i que va ser de 4.000 quilos.

Amb el que s’ha recaptat enguany, Caritas Altafulla creu que tindran prou aliments per garantir un servei als seus usuaris d’entre tres i quatre mesos. Els aliments bàsics i més necessaris continuen sent la llet, l’oli, els llegums cuits, la tonyina, els aliments infantils, i les conserves de carn i peix.

Arreu del territori català s’han mobilitzat més de 27.000 voluntaris que han cobert els 2.500 punts que s’han habilitat a mercats i supermercats. A Altafulla, han estat una vintena les persones voluntàries que han col•laborat amb el Gran Recapte.
Pilar Murua, una de les responsables de la iniciativa a Altafulla
Pilar Murua, una de les responsables de la iniciativa a Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades