Notícies
29 de novembre del 2016
La Finca Canyadell d’Altafulla ja disposa de sistema d’alarma
L’actuació ha estat possible gràcies a una partida de 4.100 euros, provinent d’infraestructures i béns naturals de zones verdes
La renovada Finca Canyadell ja disposa de sistema d’alarma. Un cop enllestits els treballs d’arranjament, era necessària la instal·lació d’un sistema de seguretat que garantís el manteniment i la conservació del nou espai. Una actuació que s’ha pogut dur a terme donant de baixa 4.100 euros de la partida d’infraestructures i béns naturals de zones verdes. La regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, ha donat més detalls sobre aquesta modificació de crèdit en la sessió plenària d’aquest dilluns al vespre.

L’adequació del nou espai es va donar a conèixer a la ciutadania ara fa unes setmanes en el marc de la Festa Major de Sant Martí amb una jornada familiar de portes obertes.

L’Ajuntament estudia ara la possibilitat de definir un Pla de Gestió i de Custòdia de la Finca. Seria l’entitat ecologista Gepec qui es faria càrrec de l’espai i qui hi duria a terme actuacions ambientals permanents i contínues. De fet, el grup ecologista ja hi té instal·lada l’Escola de Naturalistes El Corriol. El consistori li va cedir ara fa uns mesos un dels mòduls perquè hi desenvolupés la seva activitat en el marc de l’acord que van signar a finals de l’any 2013.

El Gepec oferirà el proper 10 de desembre un dels primers tallers d’aquest curs 2016-2017. Es tracta de la iniciativa ‘Descobrim coves, cabanes, roques, terres, i sorres’. L’activitat es desenvoluparà d’11 del matí a 1 del migdia, amb possibilitat de servei d’acollida de dos quarts d’11 a les 11, i d’1 a dos quarts de 2. El preu serà de 8 euros o de 13 euros, en funció de si el participant és soci o no i de la quantitat d’activitats a les quals s’apunti.

Les inscripcions ja són obertes, i poden fer-se efectives a través del telèfon 977 33 11 42, o del correu electrònic secretaria@gepec.cat. Les places estan limitades a catorze infants.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com