Notícies
15 de desembre del 2016
Els controls de drogues i alcoholèmia s’intensifiquen durant el període nadalenc
El Pla Grèvol per prevenir i reduir els furts es complementa un any més amb campanyes de trànsit que pretenen reduir la sinistralitat
El Servei Català de Trànsit (SCT) ha posat en marxa aquest dimecres una nova campanya d’alcoholèmia i de drogues per dissuadir aquells conductors que no compleixin la llei i agafin el cotxe per desplaçar-se.

El departament d’Interior torna a dedicar els seus esforços un any més en aquest àmbit donat que la meitat dels conductors morts en accident de trànsit el 2015, havien donat positiu, a l’autòpsia, al consum de drogues, alcohol o fàrmacs incompatibles amb la conducció. Una xifra que s’incrementava respecte l’any anterior, i a la qual vol fer front el govern i els cossos de seguretat.

És el cas de la Policia Local d’Altafulla, que torna a adherir-se a la nova campanya del SCT. Una taxa d’alcohol entre 0,25 i 0,60 es considera infracció administrativa, i superior a 0,60 és un delicte amb la corresponent instrucció de diligències. La campanya s’allargarà fins el 23 de desembre, període en què se celebren els tradicionals sopars d’empresa de Nadal.

Paral·lelament, els agents locals van reeditar amb els Mossos d’Esquadra el passat 9 de desembre el Pla Grèvol. Un dispositiu conjunt que té la voluntat de prevenir i reduir els furts i robatoris en comerços i estrebades al carrer, que acostumen a intensificar-se durant aquest període nadalenc.

Aquest patrullatge conjunt s'alterna amb el patrullatge amb vehicle i amb la realització de diferents punts de control estàtic.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades