Notícies
03 de gener del 2017
El turisme de proximitat, protagonista de les Festes de Nadal a Altafulla
Segons el consistori, moltes famílies del Camp de Tarragona han optat aquests dies per fer les visites guiades que proposa l’Oficina de Turisme
Tots els municipis s’il•luminen més o menys des de principi de desembre i fins passada la celebració del dia de Reis per viure les festes nadalenques, que en moltes poblacions animen els seus carrers amb mercats de Nadal o parades d’artesania. Moltes poblacions del país com Altafulla s’aturen, o si més no rebaixen la intensitat de la seva activitat, per reviure també tradicions tan arrelades a Catalunya com són el tió, els parcs infantils de Nadal, cantades de nadales i moltes altres activitats.

Tot i així, però, el dia a dia de tots aquests municipis en molts sectors no s’atura. I un d’aquests és precisament el sector de serveis, i especialment aquells que es dediquen al turisme. I és que coincidint en el període de vacances escolars, moltes famílies opten per sortir de casa i visitar altres indrets.

Altafulla no està sent una excepció aquestes dates, i tot i no ser temporada alta, l’Àrea de Turisme del consistori no es mostra pas descontenta, ja que “al llarg de les darreres setmanes el turisme de proximitat és el protagonista a la vila”. En aquest sentit, el regidor de Turisme d’Altafulla, Pere Gomés, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que “moltes famílies del Camp de Tarragona han optat aquests dies per descobrir el municipi mitjançant les visites guiades que proposa l’Oficina de Turisme, així com quedar-se als restaurants de la població”.

El regidor Pere Gomés s’ha mostrat convençut que durant els dies que encara queden de festes el degoteig de visitants a Altafulla serà constant, i ha assegurat que des de l’àrea que encapçala ja s’està treballant per a la promoció i difusió del municipi de cara als propers mesos.
Pere Gomés, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla