Notícies
04 de gener del 2017
El preu per viatjar d’Altafulla a Tarragona amb l’EMT aquest 2017 no varia
La companyia també permet des del passat dia 1 de gener el transbordament gratuït durant una hora a la mateixa línia
L’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) ha congelat les tarifes aquest any 2017. La mesura és possible gràcies a la contenció de la despesa, la reducció del pressupost i la recuperació d’usuaris, que ha superat el llindar dels nou milions, segons ha informat la companyia.

Un fet que a escala local, a Altafulla, que compta amb la parada ‘Aiguamolls del Gaià’ d’aquesta línia de transport urbà just a l’entrada sud per l’antiga carretera N-340, de ben segur celebraran els usuaris. En aquest sentit, a diferència d’altres serveis que amb l’estrena de l’any incrementen el seu cost, el preu per viatjar a la Línia 2 de l’EMT des d’Altafulla fins a Tarragona i a la inversa no varia respecte l’any passat.

Però a banda d’aquesta immobilització dels preus que beneficia als usuaris, l’EMT també ha dut a terme una modificació en el sistema informàtic que permet el transbordament gratuït durant una hora a la mateixa línia. I és que fins ara, l’estructura tècnica només admetia el transbordament gratuït al llarg d’una hora entre línies diferents amb qualsevol de les targetes multiviatge de la companyia, i amb l’excepció del bitllet senzill. La millora, que ja ha entrat en vigor, possibilita fer-ho des de la validació de la targeta i al llarg d’una hora a la mateixa línia; és a dir, que aquest canvi accepta viatges d’anada i tornada en la mateixa línia de forma gratuïta durant 60 minuts.

A més, paral•lelament a tot això s’està duent a terme un estudi de l’actual sistema d’abonaments amb la finalitat d’adequar-lo a la utilització que en fan els usuaris. La modificació dels abonaments es farà efectiva al llarg de l’any. Tot plegat, un conjunt de mesures per al foment del transport públic que s’emmarquen en els objectius del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST).
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla