Notícies
04 de gener del 2017
El Parc de Nadal d’Altafulla tanca aquest dimecres les seves portes després de tres dies d’intensa activitat
L’arribada del Patge Reial i la visita dels Bombers, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra han estat les activitats més participatives
El Parc de Nadal d’Altafulla ha tornat a oferir aquests primers dies de l’any al Poliesportiu Municipal i al gimnàs i les pistes de l’escola El Roquissar, inflables per a infants de diverses edats, jocs de circ, tallers de manualitats, maquillatge, karts i moltes altres activitats. Una oferta molt variada que clou aquest dimecres després de tres dies d’intensa activitat. I és que han estat molts els nens i nenes d’Altafulla i altres municipis de la rodalia els que han aprofitat aquesta proposta totalment gratuïta que, com una tradició més, l’Ajuntament presenta cada any per les Festes de Nadal. La regidora de Cultura i Festes, Montse Castellarnau, s’ha mostrat molt satisfeta de l’elevada afluència de persones i l’èxit de les activitats, però no s’ha atrevit a posar xifres de participació.

Una de les activitats estrelles d’aquest Parc de Nadal ha estat l’arribada del Patge Reial, que aquest dimarts ha recollit en persona les cartes i els desitjos dels més petits. Entre els tallers amb més participació, Montse Castellarnau, també ha destacat la visita dels cossos dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local i els Bombers de la Generalitat.

Tot i les bones valoracions que la regidora fa del Parc de Nadal d’enguany, però, potser el que més han trobat a faltar els joves de 12, 13 i 14 anys han estat tallers i activitats més encarades a la seva edat. Als micròfons d’Altafulla Ràdio s’han mostrat contents del que ofereix Cultura i Festes a les instal•lacions, però han suggerit que de cara a properes edicions se’ls tingui més en compte.

Aquest dimecres, de 5 a 8 de la tarda, serà l’última jornada per gaudir de la iniciativa, dirigida a nens i nenes des dels 0 fins els 14 anys. I que en aquesta ocasió coincidirà amb el lliurament de premis del Concurs de Pessebres a les 6 de la tarda.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Recull d'opinions de joves entre 12 i 14 anys
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla