Notícies
04 de gener del 2017
Un jutge obliga l’Ajuntament de Torredembarra a retirar l’estelada i a col•locar la bandera espanyola
El jutjat contenciós també obliga el consistori a col•locar la fotografia del Rei en “un lloc preferent” de la sala de plens
Un jutjat contenciós de Tarragona obliga l’Ajuntament de Torredembarra a retirar l’estelada de l’edifici consistorial i a col•locar la bandera espanyola en el pal oficial. La sentència, que el consistori ha donat a conèixer aquest dimarts, respon a un contenciós administratiu interposat per la Delegació del govern espanyol a Catalunya. Actualment, els pals de les banderes del consistori estan buits i només hi oneja l’estelada al capdamunt de l’edifici.

D’altra banda, un altre jutjat contenciós administratiu de Tarragona també ha resolt, arran d’una denúncia de l’Advocacia de l’Estat, declarar nul de ple dret l’acord del ple de 31 de juliol de 2015 que va acordar col•locar una fotografia del Rei de mida carnet damunt la porta d’accés a la sala de plens, juntament amb una imatge del president de la Generalitat de la mateixa mida. Aquesta segona sentència obliga el consistori a col•locar la fotografia oficial del Rei en “un lloc preferent” de la sala de plens.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla