Notícies
04 de gener del 2017
La Pobla de Montornès es prepara per a l’última representació del Pessebre Vivent
La funció tindrà lloc el proper 6 de gener a partir de les 18:30h. i l’organització espera que sigui de les més concorregudes de la temporada
La Pobla de Montornès acull des de fa quinze dies les representacions del tradicional Pessebre Vivent de la vila. Enguany es tracta de la 41a edició, la 4a que dirigeix l’Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès. I és que tradicionalment i fins fa sis anys, l’espectacle havia anat a càrrec de l’entitat cultural Amics de Montornès. Una manca de relleu generacional, però, va fer que se’n desentenguessin, i agafés les regnes durant dos anys d’impàs l’Ajuntament per no perdre una de les icones del municipi.

La nova associació compta actualment amb la participació d’unes 250 persones dins i fora de l’escenari, que conformen la quinzena de quadres que es representen. Unes funcions que en la passada edició van acollir al voltant de 4.000 visitants. Xifra que l’organització espera poder repetir enguany.

I és que les representacions, de moment ja han tingut lloc els dies 18, 25 i 26 de desembre i 1 de gener, i resta pendent encara una de les més concorregudes segons l’organització, el proper dia 6 de gener. En aquest cas, el primer passi s’iniciarà a dos quarts de 7, i a partir d’aquesta hora se n’aniran succeint cada 40 minuts fins a dos quarts de 9 del vespre. A més, en aquesta darrera de les posades en escena de la temporada, com ja és tradició, els tres Reis Mags prendran part a l’espectacle.
Alfred Rofes, president de l'Associació Pessebre Vivent
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla