Notícies
03 de febrer del 2017
L’ampliació de la Biblioteca a les escoles Teresa Manero centraran el ple extraordinari de l’Ajuntament d’Altafulla del dilluns 6 de febrer
La sessió, que se celebrarà a les 12h, la va sol•licitar L’EINA el passat 30 de desembre
Després del debat de pressupostos d’aquesta setmana, l’Ajuntament d’Altafulla té una nova cita el proper dilluns 6 de febrer a les 12 del migdia. Es tracta de la sessió plenària extraordinària que va sol•licitar el passat 30 de desembre l’Esquerra Independentista d’Altafulla (L’EINA). El portaveu de la formació, Jordi Molinera, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que el punt central de l’ordre del dia esdevé l’ampliació de la Biblioteca Municipal a les antigues escoles Teresa Manero. Una proposta, segons Molinera, que portaven “molts mesos treballant” i sobre la qual ja tenien pràcticament “totes les peces del puzle encaixades”. El regidor independentista ha recordat que la intenció era traslladar el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) a la planta baixa de l’Alberg Casa Gran, de tal manera que el Centre d’Estudis Altafulla pogués traslladar-se a l’espai que ara ocupa l’entitat juvenil. Molinera ha insistit que “ja ens havíem reunit amb la directora general de Joventut, Marta Vilalta, i la seva opinió era del tot favorable”.

Jordi Molinera ha reconegut rebre amb “sorpresa” quinze dies més tard una proposta paral•lela de l’equip de govern. Una decisió que els membres de la seva formació consideren “improvisada” i que demostra que “el govern d’AA va a remolc de les propostes i del programa de L’EINA”. La formació independentista “posa en dubte” aquest nou projecte.

D’acord amb l’article 98a de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, és el President de la Corporació qui ha de convocar la sessió sol•licitada dins dels quinze dies hàbils des del seu requeriment. En aquest cas, però, davant la manca de convocatòria i segons la mateixa normativa, la sessió va quedar convocada automàticament per al desè dia hàbil següent al de la finalització d’aquests quinze dies predefinits, que correspon al 6 de febrer.

Molinera ha lamentat que no hagi estat l’alcalde qui ha convocat la sessió, però reconeix que “encaixa perfectament amb les seves maneres de fer i de menysprear l’oposició”. Tot i això, ha assegurat que els tres regidors de L’EINA hi seran presents.

L’EINA ha avançat que durant la sessió del proper dilluns tornarà a demanar que “en situacions d’aquest tipus, es negociï el dia i l’hora de la convocatòria”.
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla