Notícies
03 de febrer del 2017
Últim dia per inscriure’s al Carnaval 2017 d’Altafulla
A hores d’ara, hi ha apuntades cinc carrosses i quatre comparses
La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla tanca aquest divendres el període d’inscripcions per participar al Carnaval 2017. A hores d’ara, hi ha apuntades cinc carrosses i quatre comparses. Aquelles agrupacions que en vulguin prendre part poden inscriure’s de forma presencial a la recepció de l’Ajuntament, o bé mitjançant el correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org.

L’odre de sortida ja es va definir durant la reunió informativa de finals de mes de gener. En cas de produir-se noves incorporacions, s’aniran afegint al final de la rua per ordre d’inscripció.
Un dels requisits per optar a la subvenció econòmica és que com a mínim el 60% dels membres siguin d’Altafulla. Una premissa que condiciona les agrupacions que provenen d’altres municipis, que, enguany, rebran 50 euros per la seva participació. Les carrosses que compleixin el requisit de participació i que assisteixin a les diferents activitats que s’organitzen des de la Comissió de Festes rebran 450 euros, mentre que les comparses en rebran 175 euros. N’ha avançat més detalls la regidora responsable, Montse Castellarnau.

El programa donarà el tret de sortida el Dijous Gras 23 de febrer amb l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes i el tradicional Concurs de Truites. Les rues tornaran a celebrar-se el dissabte a la nit i el diumenge a la tarda, i el Dimecres de Cendra 1 de març serà de nou l’encarregat d’acomiadar la festa i donar pas al temps de Quaresma.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla