Notícies
Foto: Altafujazz
08 de gener del 2015
El monòleg musical d’Esteve Molero i Joan Casellas obre el 2015 del cicle de música Altafujazz
L’actuació tindrà lloc de forma excepcional el segon dissabte de mes, el dia 10 a les 20:30h a la Pallissa de l’Era del Senyor
Un recital de swing a càrrec d’Esteve Molero i Joan Casellas donarà el tret de sortida a l’any 2015 del cicle de concerts Altafujazz.

Esteve Molero és trombonista. Va iniciar la seva carrera amb només set anys i és conegut, principalment, per la seva capacitat de transformar sardanes amb arranjaments jazzístics. Joan Casellas, per la seva banda, és un guitarrista amb una gran trajectòria professional al darrera arreu del territori. Segons paraules de l’organitzador del cicle, Toni Pla, formen un duet que en aquesta ocasió es presentarà en forma de monòleg musical que esdevindrà “tot un luxe” i “un bon regal de Reis”, ‘Jo no sé res, sóc músic’.

Donada la seva coincidència amb les festes de Nadal, aquesta primera actuació del 2015 no tindrà lloc el primer dissabte de mes com és habitual, sinó que es trasllada al segon dissabte, el proper 10 de gener a dos quarts de 9 del vespre a la Pallissa de l’Era del Senyor.
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla