Notícies
Foto: Altafujazz
08 de gener del 2015
El monòleg musical d’Esteve Molero i Joan Casellas obre el 2015 del cicle de música Altafujazz
L’actuació tindrà lloc de forma excepcional el segon dissabte de mes, el dia 10 a les 20:30h a la Pallissa de l’Era del Senyor
Un recital de swing a càrrec d’Esteve Molero i Joan Casellas donarà el tret de sortida a l’any 2015 del cicle de concerts Altafujazz.

Esteve Molero és trombonista. Va iniciar la seva carrera amb només set anys i és conegut, principalment, per la seva capacitat de transformar sardanes amb arranjaments jazzístics. Joan Casellas, per la seva banda, és un guitarrista amb una gran trajectòria professional al darrera arreu del territori. Segons paraules de l’organitzador del cicle, Toni Pla, formen un duet que en aquesta ocasió es presentarà en forma de monòleg musical que esdevindrà “tot un luxe” i “un bon regal de Reis”, ‘Jo no sé res, sóc músic’.

Donada la seva coincidència amb les festes de Nadal, aquesta primera actuació del 2015 no tindrà lloc el primer dissabte de mes com és habitual, sinó que es trasllada al segon dissabte, el proper 10 de gener a dos quarts de 9 del vespre a la Pallissa de l’Era del Senyor.
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla