Notícies
Foto: Podem Altafulla
17 de febrer del 2017
‘L’educació per transformar el món’, la nova conferència sobre educació proposada per Podem Altafulla
El col·loqui tindrà lloc el proper dissabte 18 de febrer de 17h a 20h al Centre d’Entitats
Podem Altafulla organitza una nova conferència sota el títol ‘L’educació per transformar el món’, que tindrà lloc el proper dissabte 18 de febrer, de 5 a 8 de la tarda al Centre d’Entitats del Parc del Comunidó.

El col·loqui té la finalitat de donar a conèixer la situació actual que pateix l’àmbit educatiu. Com explica Agustina González, secretaria general i membre del Cercle d’Educació, i que participarà com a ponent a la conferència, “la població no acaba d’estar assabentada dels retalls que es pateixen en l’educació”, i fa referència a que “els ponents són activistes que viuen aquests problemes des de dins”.

Seran diversos els conferenciats que hi prendran part, i cadascun d’ells tractarà un tema en profunditat. Agustina González parlarà sobre la moderació; Elisabet Sánchez , sobre l’educació al món local; Santiago Díaz, sobre les universitats; Eduard Planes comentarà les retallades en educació; i, per últim, Rosa Canyadell informarà sobre el neoliberalisme en l’educació.

A dia d’avui, alguns membres de Podem Altafulla s’estan documentant sobre aquesta temàtica assistint a un seminari d’educació, en el qual s’expressen els problemes als quals s’enfronta aquest àmbit, la finalitat i la tendència a privatitzar les escoles públiques.

La sessió de dissabte es desenvoluparà en dues parts: la primera serà la introducció del tema a càrrec de cada ponent, i la segona correspondrà a la participació dels assistents aconseguint un feedback entre públic i conferenciant.
Agustina González, secretària general de Podem Altafulla
Agustina González, secretària general de Podem Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com