Notícies
09 de gener del 2015
El nombre d’ambulàncies per fer trasllats no urgents al Camp de Tarragona es reduirà a la meitat
Ara fa un any, Salut ja reduïa el servei nocturn de transport sanitari urgent al Baix Gaià
El servei d’ambulàncies de trasllat no urgent a la regió sanitària del Camp de Tarragona està a concurs. Un procés que preveu reduir la flota de 51 vehicles a 21. Les bases estableixen aquesta darrera xifra com el nombre mínim per a presentar-s’hi, i aquella empresa que opti a guanyar podrà oferir més ambulàncies com una millora en la seva oferta. Una premissa que suposa reduir a la meitat els efectius. Unes ambulàncies que es destinen, principalment, a fer trasllats programats de pacients que necessiten diàlisi, tractaments de radiologia o trasllats a rehabilitació, entre d'altres.

En principi, el concurs no preveu tocar el servei urgent. Tot i això, des dels sindicats alerten que en cas de necessitar ambulàncies d’urgència per fer trasllats donada aquesta reducció, es ressentiria directament el servei d’urgència.

Fa poc més d’un any, el departament de Salut ja reduïa el servei nocturn de transport sanitari urgent al Baix Gaià. Una mesura, però, que, després d’un període en funcionament, des del territori asseguraven que la ciutadania no es veia afectada.
Ara, la mesura, segons Salut, pretén que els metges es moguin amb vehicles d'intervenció ràpida (VIR) i puguin arribar amb més rapidesa al punt de l'emergència.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla