Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
06 d'abril del 2017
Les voreres del carrer Via Augusta en el tram que va des del Pont de Mar fins a la plaça dels Vents estaran enllestides per Setmana Santa
Un cop finalitzat el període de vacances, les tasques de pavimentació s’estendran des de la plaça dels Vents fins el Camí del Prat
La nova fesomia del remodelat carrer Via Augusta d’Altafulla està cada vegada més definida. La pavimentació de voreres ja està en marxa i, segons ha avançat la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, estarà enllestida per Setmana Santa en el tram que va des del Pont de Mar fins a la plaça dels Vents, “una de les zones més concorregudes del vial”. Un cop finalitzat aquest període de vacances, les tasques de pavimentació s’estendran des de la plaça dels Vents fins el Camí del Prat. La regidora també ha avançat que el carrer estarà formigonat perquè la gent hi pugui accedir.

Els treballs a la Fassina també avancen a bon ritme, i la previsió de l’Ajuntament és tenir-ho tot enllestit a mitjans del mes de maig.

Un altre dels projectes de millora previstos a la zona i que seguirà els mateixos terminis d’execució és el que fa referència a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents.
Marisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla