Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
06 d'abril del 2017
El Diumenge de Rams encetarà el calendari religiós de Setmana Santa a Altafulla
El programa s’allargarà fins el Dimarts de Pasqua amb diferents processons i actes litúrgics
La Parròquia de Sant Martí d’Altafulla ja ha fet públic el calendari religiós d’aquesta Setmana Santa. Processons i altres activitats litúrgiques i rituals tornaran a citar-se al municipi per recordar i recrear els darrers moments de Jesucrist a la terra.

El programa donarà el tret de sortida la vigília del Diumenge de Rams amb una missa a l’Església del Barri Marítim, a dos quarts de 8 de la tarda.

El Diumenge de Rams, a tres quarts de 12 a la plaça de l’Església de Sant Martí, tindrà lloc la benedicció, i en acabar, la Missa de la Passió. A les 8 del vespre serà el torn del Via Crucis familiar a Sant Antoni.

Els actes es reprendran el Dijous Sant 13 d’abril a partir de les 9 del matí amb les confessions; a les 8 del vespre se celebrarà la Missa del Sant Sopar; i a dos quarts d’11, l’Hora Santa.
El Via Crucis a Sant Antoni reprendrà el programa el Divendres Sant 14 d’abril a les 9 del matí; i el seguiran la celebració de la Passió i la Mort del Senyor, a dos quarts de 6 de la tarda; i la Processó, a les 10 del vespre.

El dissabte a la nit se celebrarà la Vetlla Pasqual; i el Diumenge de Pasqua dia 16, la Missa Solemne, a les 12 del migdia, i la Missa de Pasqua, a les 7 de la tarda.

El Dimarts de Pasqua a l’Ermita de Sant Antoni, tindrà lloc el ‘Vot de Poble’, la Missa, a les 11 del matí, i el Rosari, a dos quarts de 6 de la tarda.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla