Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
11 d'abril del 2017
L’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla instal·larà un nou sistema de telelectura
La companyia també ha creat un fons de solidaritat de 4.000 euros a l’any per a ajuts a persones en risc d’exclusió social
L’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla obrirà aquest mes d’abril el procés de licitació del projecte d’un nou sistema de telelectura en xarxa fixa. Es tracta d’una actuació que, més enllà de permetre el control del consum de cada llar a nivell particular, suposarà un estalvi d’aigua que la companyia calcula en 30.000m3 durant el primer any en funcionament.

L’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla es va crear l’any 2006 amb una participació privada del 49%, mentre que el 51% restant correspon a l’Ajuntament. Una situació que, segons l’alcalde, Fèlix Alonso, “permet anar més enllà dels beneficis privats i buscar inversions que reverteixin en la societat, seguint el tarannà de l’equip de govern”.

Així doncs, “aquest nou sistema de telelectura afavorirà la consciència ecològica i permetrà disposar d’un control més estricte de possibles fuites d’aigua”.

Les persones grans que viuen soles o els propietaris de segones residències també es veuran afavorits amb aquest nou sistema, que els permetrà conèixer qualsevol anomalia i posar-hi solució de manera immediata.

Més enllà d’aquest nou sistema de telelectura, l’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla ha creat un fons de solidaritat de 4.000 euros a l’any per a ajuts a persones en risc d’exclusió social. Unes ajudes que es controlaran des dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès.

Tots aquests aspectes es van tractar en el darrer Consell d’Administració de l’Empresa Mixta d’Aigües, celebrat a finals del passat mes de març. La trobada també va servir per fer balanç econòmic de l’exercici 2016.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla