Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla
11 d'abril del 2017
Els Castellers d’Altafulla obren un concurs per definir el disseny de les noves samarretes de la colla
Els assajos avancen a molt bon ritme amb la mirada posada en la Diada de Sant Jordi, on esperen recuperar el pde5
Els Castellers d’Altafulla volen renovar el vestuari i han impulsat un concurs de disseny de la samarreta que lluiran aquesta nova temporada. El cap de colla, Pol Munté, ha explicat que era una proposta que havien començat a estudiar l’any passat i que ara es materialitza amb la voluntat que la colla aporti les seves idees.

Cal, però, tenir en compte un seguit de requisits: que el treball sigui dissenyat per plasmar en samarretes, que la temàtica estigui relacionada amb la colla, que el disseny contingui l’escut a la zona esquerra del pit, que es presenti en format compatible amb Adobe Photoshop, Adobe Illustrator o similars, que no sigui d’una mida superior als 25x30 cm, i que la imatge original s’enviï en JPG o PNG.

El disseny s’ha d’enviar per correu electrònic a castellers@tinet.cat, i cal indicar en l’assumpte ‘Concurs de Samarretes’. La data límit de presentació de treballs serà el 3 de maig.

Més enllà d’aquest concurs de disseny de samarreta, els assajos de la colla continuen en marxa. Pol Munté ha valorat molt positivament les darreres convocatòries, tot i reconèixer que “esperàvem més afluència de gent”. N’ha destacat la recuperació del pde5, i les primeres proves del 3de7a. Els liles ja pensen en la Diada de Sant Jordi del proper 22 d’abril, on a la clàssica de 7 de la Diada d’Inici de Temporada hi esperen afegir el pde5.

El cap de colla també ha avançat que el 3de7a sigui probablement “una de les primeres opcions de castells de gamma alta de set que plantejaran”.

Una altra fita dels de l’Era de l’Ixart per les properes setmanes és estrenar castell en la Diada de Primavera del 21 de maig a la plaça Martí Royo.
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pol Munté, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
8 de desembre a les 12:30h. a l'Era del Senyor
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Inauguració de l'escultura en homenatge a Josep Sala
12 de desembre a les 13:00h. als Jardinets Josep Sala
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Anem a buscar el tió!
12 de desembre a les 17:00h.
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Exposició de pessebres
Fins el 6 de gener a la pallissa de l'Era del Senyor
Consulta horaris a: www.altafulla.cat