Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
25 d'abril del 2017
Tarraco Viva ofereix l’espectacle ‘Marc Antoni i Cleòpatra’ com a novetat a Altafulla aquest 2017
El programa d’enguany també manté la recreació històrica ‘El món dels gladiadors a l’antiga Roma’. Ambdues activitats s’oferiran el 21 de maig al parc de Voramar
La XIX edició del Festival Tarraco Viva arribarà amb novetats aquest 2017 a Altafulla. La mostra de recreació històrica farà parada el proper 21 de maig al parc de Voramar amb dos espectacles. L’Instituto Ars Dimicandi tornarà a oferir la recreació ‘El món dels gladiadors a l’antiga Roma’, una demostració sobre les diferents armes i tècniques de combat. I enguany, com a novetat, el públic altafullenc també podrà gaudir de la representació de titelles ‘Marc Antoni i Cleòpatra’, a càrrec de la companyia Genovesa, Narratives Teatrals.

Es tracta d’una proposta que arriba des de l’organització del festival, i que des de l’Ajuntament d’Altafulla han rebut amb els braços oberts. El regidor de Turisme, Pere Gomés, ha qualificat l’activitat de “molt encertada i de molt adient pel públic familiar”. Li augura una molt bona resposta per part dels visitants, que se sumarà a l’exitós espectacle de gladiadors.

A mitjans d’aquest mes d’abril, el consistori altafullenc va donar un nou pas endavant en la dignificació dels Banys de Mar de la Vil·la romana dels Munts. El regidor de Turisme no descarta que en un futur Tarraco Viva proposi desenvolupar alguna activitat en aquesta nova “joia arquitectònica i turística del municipi”.

La voluntat de retrobar la història de l’antiga Roma amb les grans civilitzacions del Mediterrani clàssic torna a ser l’aposta de Tarraco Viva per l’edició d’aquest 2017.
Pere Gomés, regidor de Turisme
Pere Gomés, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades