Notícies
Foto: Vilaweb
25 d'abril del 2017
La xerrada ‘Ni princeses promeses ni prínceps blaus’, nova proposta de l’Escola de Pares i Mares d’Altafulla
La conferència tindrà lloc aquest dimecres 26 d’abril a les 18h a l’escola El Roquissar
‘Ni prínceps blaus ni princeses promeses’. Aquest és el nou títol que ha escollit l’Escola de Pares i Mares d’Altafulla (Escola PIM) per a la nova proposta que oferirà aquest dimecres dins del cicle de xerrades per a famílies. Coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, el col·lectiu ha organitzat aquesta conferència amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada per als pares i mares amb fills a primària i infantil, on oferir eines i recursos per educar d’una manera respectuosa i lliure d’estereotips.

L’objectiu de la iniciativa passa per compartir els dubtes i les experiències educatives amb els assistents com a font d’aprenentatge i d’intercanvi de coneixements per contribuir així a una educació equitativa dels més petits.

Entre les qüestions que es posaran sobre la taula en destaquen els prejudicis i creences adquirides en la pròpia socialització de gènere, la identificació d’estereotips i les desigualtats de gènere dins de l’àmbit escolar i familiar, o el model de coresponsabilitat en les tasques domèstiques dins d’un àmbit familiar.

La xerrada tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda a l’escola El Roquissar. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla