Notícies
Foto: ACN
25 d'abril del 2017
En marxa la depuradora de la presó Mas d’Enric del Catllar
Els consellers de Justícia i Territori han inaugurat aquest dilluns el nou servei, que també beneficiarà una desena d’urbanitzacions del municipi
La depuradora de la presó Mas d’Enric del Catllar ja està en marxa. Un servei que esdevenia una peça imprescindible per l’increment de reclusos al centre penitenciari. A hores d’ara ja han arribat un centenar de nous interns i en són 500, i la previsió és que a finals d’estiu la població reclusa sigui de 800 persones. La inauguració de la depuradora ha tingut lloc aquest dilluns, i hi han assistit el conseller de Justícia, Carles Mundó; el conseller de Territori, Josep Rull; i l’alcalde del Catllar, Joan Díaz.

L’equipament ha tingut un cost de 2 milions d’euros, i més enllà de donar servei a la presó, també beneficia una desena d’urbanitzacions del Catllar que fins ara no tenien cap tipus de tractament d’aigua.

Des del Catllar destaquen que aquesta nova instal·lació suposa un pas endavant en la millora del sistema de sanejament del municipi, tot i que encara queden actuacions pendents.

Les actuacions que ara s’han dut a terme al municipi del Baix Gaià formen part del pla d’inversions que ha anunciat el conseller de Territori, Josep Rull. Des d’ara i fins al 2021 es preveu una inversió milionària al Tarragonès, i a la resta de Catalunya.

Entre aquestes actuacions, hi ha previstes millores a la depuradora d’Altafulla o l’ampliació de la depuradora de Vila-seca i Salou.
Carles Mundó, conseller de Justícia
Josep Rull, conseller de Territori
Joan Díaz, alcalde del Catllar
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com