Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
26 d'abril del 2017
El Club d’Scrabble d’Altafulla, reconegut com a millor entitat en la categoria Sub1800 de tota Catalunya
El col·lectiu ja pensa en l’organització del VI Torneig d’Scrabble del municipi, que es preveu que se celebri a finals del mes de setembre
El Club d’Scrabble d’Altafulla ha estat reconegut com a millor entitat en la categoria Sub1800. És el quart any consecutiu que aconsegueix aquesta fita en el rànquing català. Uns títols que se sumen als també aconseguits els anys 2014 i 2015 a nivell estatal.
Aquesta primera posició es va acabar de decidir en el torneig del passat dissabte, i des de l’entitat, es mostren “encantats” pel reconeixement, que els dóna ànims per continuar treballant.

Un de les responsables de l'entitat, Àngels Ribé, augura un “futur encoratjador i prometedor” pel Club d’Scrabble d’Altafulla. Sobretot a nivell escolar, on està agafant una gran embergadura i cada cop són més els infants interessats en aquest joc de taula. Fins i tot, l’entitat estudia la possibilitat d’oferir-lo com a activitat extraescolar. Ribé ha avançat que la setmana vinent es reuniran amb els responsables dels diferents centres educatius per parlar-ne.

El Club d’Scrabble d’Altafulla ja pensa en l’organització del VI Torneig d’Scrabble del municipi. Es preveu que enguany se celebri entre finals del mes de setembre i principis del mes d’octubre, amb la participació de jugadors de tota Catalunya i València.
Àngels Ribé, membre del Club d'Scrabble d'Altafulla
Àngels Ribé, membre del Club d'Scrabble d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla