Notícies
Foto: Hort de Pau
02 de maig del 2017
Obert el període de preinscripcions a les llars d'infants municipals d'Altafulla
Francesc Blanch ofereix 8 places de nadons, 8 places de P1, i 8 places de P2; mentre que Hort de Pau n’ofereix 8 de nadons, 18 de P1, i 24 de P2
La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla ha donat el tret de sortida aquest dimarts al període de preinscripcions a les llars d’infants municipals Francesc Blanch i Hort de Pau per al curs 2017-2018. El termini de presentació de sol•licituds s’allargarà fins el divendres 12 de maig.

El barem quedarà definit el dia 18 i les llistes provisionals es publicaran el 22. El període de reclamacions s’allargarà del 23 al 25, la resolució es farà efectiva el 29, i la publicació de les llistes definitives serà el 31 de maig. En cas d’empat de punts, el sorteig es realitzarà l’1 de juny a les 5 de la tarda, i el llistat d’admesos es farà públic el dia 5. El període de matriculacions serà del 12 al 16 de juny.

Les famílies interessades en inscriure els seus fills a algun d’ambdós centres s’han de dirigir a l’Ajuntament d’Altafulla, de dilluns a divendres en horari de 9 del matí a 2 del migdia; i els dimarts i dijous, de 5 a 7 de la tarda. Cal presentar l’imprès de sol•licitud, una fotocòpia del dni del pare, mare o tutor, una fotocòpia del llibre de família, i una fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant.

Per al curs vinent, la llar d’infants municipal Francesc Blanch ofereix 8 places de nadons, 8 places de P1, i 8 places de P2; mentre que l’escola bressol municipal Hort de Pau ofereix 8 places de nadons, 18 de P1, i 24 de P2.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla