Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
03 de maig del 2017
Roda de Berà acull la Trobada d’Associacions de Gent Gran del Tarragonès aquest divendres
Es preveu la participació de més de 350 persones d’una quinzena d’entitats del territori
Roda de Berà ja ho té tot a punt per acollir aquest divendres 5 de maig la Trobada Comarcal d’Associacions de Gent Gran. El municipi repeteix com a amfitrió de la convocatòria, que impulsa el Consell Comarcal del Tarragonès amb la col•laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà. Vila-seca, el Morell, Constantí, Torredembarra, la Pobla de Mafumet, Salou, Tarragona, Perafort han estat altres escenaris de la trobada en edicions anteriors.

L’alcalde de Roda de Berà i president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili, i la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament, Teresa Ferré, seran els encarregats de donar la benvinguda als assistents al Roc de Sant Gaietà.

En aquesta ocasió s’oferiran tres visites guiades a espais emblemàtics del municipi com són el Museu de la Ràdio Luis del Olmo, l’Ermita de la Mare de Déu de Berà, i la Capella de Mas Carreras.

El programa també inclourà la taula rodona ‘Treballem per a la gent gran’, amb la participació de Roser Galí, directora general de Famílies; Francesc Tarragona, director dels Serveis Territorials a Tarragona; Anna C. Osanz, coordinadora de Promoció i Salut Comunitària al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre; Raül Aguilar, sotsinspector en cap de la Unitat Regional de Policia Administrativa; i Judit Pujol, cap de secció de Consum a Tarragona de l’Agència Catalana de Consum.

La jornada culminarà amb un dinar de germanor i un ball amb música en directe.

La voluntat de la convocatòria és que els membres de les diferents associacions que en prenen part es coneguin i comparteixin una jornada de convivència.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla