Notícies
Foto: AFANOC
04 de maig del 2017
L’AFANOC celebra la 15a edició de la campanya solidària ‘Posa’t la gorra!’ a PortAventura Park
L’objectiu de la iniciativa és sensibilitzar la societat, normalitzar la malaltia, i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic
L’Associació de Familiars d’Infants amb Càncer, l’AFANOC, torna a fer una crida a la solidaritat. L’entitat celebrarà una nova edició de la campanya ‘Posa’t la gorra!’ el proper 10 de juny al parc temàtic PortAventura Park.

Les entrades ja s’han posat a la venda a un preu de 20 euros per persona. L’adquisició anticipada restarà oberta fins el 9 de juny a les oficines d’AFANOC a Tarragona, Barcelona i Lleida, als diferents punts de venda autoritzats, fins exhaurir existències. Les entrades també es podran adquirir a través del portal web www.posatlagorra.org a partir del 22 de maig.

Enguany la gorra presenta un nou disseny de la marca Munich, però l’objectiu de la iniciativa continua sent el mateix: sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Des de l’entitat recorden que un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra, símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya ‘Posa’t la gorra!’ celebra enguany la seva 15a edició a PortAventura, i oferirà una jornada especial on s’unirà la diversió, la solidaritat i el compromís vers els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Aquesta iniciativa esdevé la primera font de recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies, i garantir la seva sostenibilitat en el futur.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla