Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
23 de maig del 2017
La Policia Local d’Altafulla controla el transport escolar i de menors a l’entorn de les escoles
La campanya s’ha iniciat aquest dilluns, de manera coordinada amb el Servei Català de Trànsit i Mossos d’Esquadra
La Policia Local d’Altafulla se suma a la campanya preventiva de controls intensius de transport escolar i de menors, que impulsa el Servei Català de Trànsit (SCT) de manera coordinada amb Mossos d’Esquadra i Policies Locals. El dispositiu s’ha posat en marxa aquest dilluns, en el cas d’Altafulla en dos punts de control: a l’escola La Portalada, i a l’entorn de l’escola El Roquissar i l’Institut.

Els agents vigilen si els vehicles disposen d’una autorització administrativa específica per realitzar el transport, l’ús dels sistemes de seguretat passiva, si cada passatger compta amb una plaça o seient, el compliment de les parades o itineraris fixats, si es viatja amb un acompanyant de transport escolar o cap a centres d’educació especial, o bé si es reserva les places pròximes a les portes de servei a persones de mobilitat reduïda, entre altres aspectes.

Quant a les condicions dels vehicles, denunciaran aspectes com ara realitzar un servei amb un vehicle de més antiguitat de la màxima permesa, l’incompliment de les prescripcions tècniques sobre l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, l’incompliment de l’obligació de subscriure les assegurances preceptives, o no disposar del rètol indicatiu de transport escolar, entre d’altres.

Serà la setena campanya preventiva i integral que els cossos de seguretat posen en marxa de manera coordinada al nostre territori. Enguany, ja se n’han realitzat altres de seguretat passiva, drogoalcoholèmia, camions, distraccions, velocitat i motocicletes.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla