Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
23 de maig del 2017
Alumnes afectats pel tancament de l’autoescola Transvial d’Altafulla denuncien el propietari per presumpte cas d’estafa
La Policia Local ha informat la Prefactura de Trànsit de la conducta i la praxis del titular de l’establiment
‘Por fuerza mayor nos vemos obligados a tener que cerrar. Os iremos informando para reubicaros. Las prácticas no afectarán. Gracias’. Fa dies que aquest cartell escrit a mà informa els clients de l’autoescola Transvial, ubicada al número 3 del carrer Mossèn Miquel Amorós d’Altafulla, sobre el tancament de les seves instal·lacions.

Ara fa unes setmanes, la Policia Local d’Altafulla hi va haver d’intervenir. Els usuaris van avisar que les portes del local eren obertes, però que no hi havia cap responsable present. Durant les últimes setmanes són molts els rumors que han circulat pels carrers i bars del municipi que feien referència a un presumpte cas d’estafa. Unes queixes que ha confirmat el Diari de Tarragona. Segons publicava aquest cap de setmana, les persones afectades han creat una plataforma amb la voluntat d’agrupar el màxim nombre d’alumnes possible per tenir més força a l’hora de reclamar els seus drets. Alguns d’ells, de fet, ja han presentat les seves denúncies als Mossos d’Esquadra.

Tot i no poder-ne confirmar el nombre exacte, la Policia Local d’Altafulla ha ratificat l’existència d’aquests requeriments. En paral·lel, el cos municipal ha informat el departament de Professors de Conducció de la Prefactura de Trànsit de la conducta i la praxis del propietari de l’autoescola.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla